keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Testissä: Sun Zone- itseruskettava suihke

Mulle on vuosien saatossa tullut omat luotto-itseruskettavat ja lähdinkin pienellä jännityksellä tätä tuotetta testaamaan. Sitä kun on törmännyt useinkin niihin "ei mistään kotoisin"- itseruskettaviin. Onneksi en joutunut pettymään :)

Ennen tuotteen levitystä kävin saunassa ja kuorin ihon. Sitten suihkutin itseruskettavaa iholle  ja levitin aineen vielä käsin, ettei lopputuloksesta tulisi läikykäs. Tuoksu oli miellyttävä, ei niin tyypillinen itseruskettavan haju. Suuri plussa NOPEASTA kuivumisesta!

Rusketuksen luvattiin syntyvän kolmessa tunnissa ja hyvin tuo paikkansa pitikin. Aika monissa itseruskettavissa menee ainakin se kahdeksan tuntia, että saa väriä pintaan, joten tämä on kiireiselle värin tarpeelle oikein hyvä tuote :)

Väristä tuli tasainen ja kaunis, luonnollisen ruskea. 

Oon niin iloinen, että tämä oli hyvä tuote, ettei tarvitse itseruskettavaakaan enää muualta hankkia. Ja koska saan 25% alennuksen vielä hinnasta, niin tämä tulee paljon halvemmaksi, kuin aiemmat tuotteet mitä käytin. Jess! Hienoa :)
4 kommenttia:

 1. Itekki oon tuota harkinnu edustajana! 😊 En vaan oo vielä uskaltanu testata, ei vissiin tee kovin laikukkaaksi ihoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muistaakseni ainakaan tehnyt! Mutta nyt kun on enemmän kokemusta itseruskettavista niin pysyy iholla kyllä vähän aikaa...

   Poista
  2. Mutta varmasti omiaan ihan pienen päivetyksen kaltaista hakevalle :)

   Poista
  3. Ei muistaakseni ainakaan tehnyt! Mutta nyt kun on enemmän kokemusta itseruskettavista niin pysyy iholla kyllä vähän aikaa...

   Poista